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Technische Wissenschaften
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Rahman Handbook of Food Preservation
3rd AuflageVerlag: CRC PressISBN: 978-1-4987-4048-7Medium: Buch281,50 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Siddiqui / Rahman Minimally Processed Foods
Technologies for Safety, Quality, and ConvenienceSoftcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2015Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-34790-5Medium: Buch106,99 € (inkl. MwSt.)
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Pathare / Rahman Nondestructive Quality Assessment Techniques for Fresh Fruits and Vegetables
1. Auflage 2022Verlag: SpringerISBN: 978-981-19-5421-4Medium: Buch192,59 € (inkl. MwSt.)
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Khan / Rahman Pesticide Residue in Foods
Sources, Management, and ControlSoftcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-84962-1Medium: Buch149,79 € (inkl. MwSt.)
Lieferzeit ca. 10 Werktage -
Pathare / Rahman Nondestructive Quality Assessment Techniques for Fresh Fruits and Vegetables
1. Auflage 2022Verlag: SpringerISBN: 978-981-19-5424-5Medium: Buch192,59 € (inkl. MwSt.)
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Rahman / Siddiqui Minimally Processed Foods
Technologies for Safety, Quality, and Convenience2015Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-10676-2Medium: Buch106,99 € (inkl. MwSt.)
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Ahmed / Rahman Handbook of Food Process Design, 2 Volume Set
1. Auflage 2012Verlag: WileyISBN: 978-1-4443-3011-3Medium: Buch510,00 € (inkl. MwSt.)
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Khan / Rahman Pesticide Residue in Foods
Sources, Management, and Control1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-52681-2Medium: Buch149,79 € (inkl. MwSt.)
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