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Braun / Zübert / Argyropoulos Nutritional and Health Aspects of Food in Western Europe
1. Auflage 2019Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-12-813172-5Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark131,00 € (inkl. MwSt.)
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Aworh / Owusu-Darko Nutritional and Health Aspects of Food in Western Africa
1. Auflage 2024Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-443-27385-8Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark140,99 € (inkl. MwSt.)
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Golikova / Bogueva / Shamtsyan Nutritional and Health Aspects of Food in Eastern Europe
1. Auflage 2021Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-12-811735-4Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark131,00 € (inkl. MwSt.)
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Gostin / Bogueva / Kakurinov Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans
1. Auflage 2021Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-12-820786-4Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark131,00 € (inkl. MwSt.)
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Andersen / Bar / Wirtanen Nutritional and Health Aspects of Food in Nordic Countries
1. Auflage 2018Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-12-809456-3Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark86,95 € (inkl. MwSt.)
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Prakash / Waisundara Nutritional and Health Aspects of Food in South Asian Countries
1. Auflage 2020Verlag: Elsevier Science & Techn.ISBN: 978-0-12-820012-4Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark131,00 € (inkl. MwSt.)
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