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Sport | Tourismus | Freizeit

51  Treffer  für „Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History“


    Mendelson Chow Chop Suey

    Food and the Chinese American Journey
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54129-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    37,49 € (inkl. MwSt.)
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    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15833-6
    Medium: Buch
    26,50 € (inkl. MwSt.)
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    Chen Chop Suey, USA

    The Story of Chinese Food in America
    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16893-9
    Medium: Buch
    24,50 € (inkl. MwSt.)
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    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15832-9
    Medium: Buch
    38,00 € (inkl. MwSt.)
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    Horowitz Kosher USA

    How Coke Became Kosher and Other Tales of Modern Food
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54093-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    26,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hoenig Garden Variety

    The American Tomato from Corporate to Heirloom
    1. Auflage 2018
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54638-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    37,49 € (inkl. MwSt.)
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    Hoenig Garden Variety

    The American Tomato from Corporate to Heirloom
    Erscheinungsjahr 2017
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-17908-9
    Medium: Buch
    38,50 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Drinking History

    Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages
    Erscheinungsjahr 2012
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15116-0
    Medium: Buch
    29,00 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Eating History

    Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine
    Erscheinungsjahr 2009
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-51175-9
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    19,99 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Drinking History

    Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages
    Erscheinungsjahr 2014
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-15117-7
    Medium: Buch
    20,00 € (inkl. MwSt.)
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    Smith Drinking History

    Fifteen Turning Points in the Making of American Beverages
    1. Auflage 2012
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53099-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    18,99 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Medieval Tastes

    Food, Cooking, and the Table
    1. Auflage 2015
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-53908-1
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    27,99 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Medieval Tastes

    Food, Cooking, and the Table
    Erscheinungsjahr 2015
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16786-4
    Medium: Buch
    44,50 € (inkl. MwSt.)
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    Montanari Medieval Tastes

    Food, Cooking, and the Table
    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-16787-1
    Medium: Buch
    26,50 € (inkl. MwSt.)
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    Pitte French Gastronomy

    The History and Geography of a Passion
    1. Auflage 2002
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-51846-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    40,49 € (inkl. MwSt.)
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    Arnold The Terroir of Whiskey

    A Distiller's Journey Into the Flavor of Place
    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19459-4
    Medium: Buch
    18,50 € (inkl. MwSt.)
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    Caruso The Botany of Beer

    An Illustrated Guide to More Than 500 Plants Used in Brewing
    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-20158-2
    Medium: Buch
    34,00 € (inkl. MwSt.)
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    Arnold The Terroir of Whiskey

    A Distiller's Journey Into the Flavor of Place
    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19458-7
    Medium: Buch
    27,50 € (inkl. MwSt.)
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    Arnold The Terroir of Whiskey

    A Distiller's Journey Into the Flavor of Place
    1. Auflage 2020
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55089-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
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    Singaravelou / Singaravélou / Venayre What We Eat

    A Global History of Food
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-22147-4
    Medium: Buch
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    Singaravelou / Singaravélou / Venayre What We Eat

    A Global History of Food
    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-21368-4
    Medium: Buch
    38,50 € (inkl. MwSt.)
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    Opie Hog and Hominy

    Soul Food from Africa to America
    Erscheinungsjahr 2008
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-51797-3
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    17,99 € (inkl. MwSt.)
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    Perullo Taste as Experience

    The Philosophy and Aesthetics of Food
    1. Auflage 2016
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-54142-8
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    30,49 € (inkl. MwSt.)
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    Crosby Cook, Taste, Learn

    How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking
    1. Auflage 2019
    Verlag: De Gruyter
    ISBN: 978-0-231-55005-5
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    19,99 € (inkl. MwSt.)
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    Crosby Cook, Taste, Learn

    How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking
    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: Columbia University Press
    ISBN: 978-0-231-19292-7
    Medium: Buch
    27,50 € (inkl. MwSt.)
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