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Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)

49  Treffer  für „Advances in Experimental Medicine and Biology“


    Müller / Clifford Mathematical Modeling in Experimental Nutrition

    1998
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-46020-3
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Hocking / Thrane / Pitt Advances in Food Mycology

    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2006
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-1-4419-3941-8
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hocking / Pitt / Samson Advances in Food Mycology

    2006. Auflage 2005
    Verlag: Springer Us
    ISBN: 978-0-387-28385-2
    Medium: Buch
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    Slade / Levine Water Relationships in Foods

    Advances in the 1980s and Trends for the 1990s
    1991
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-43936-0
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Huxtable / Michalk Taurine in Health and Disease

    1994. Auflage 1994
    Verlag: Springer Us
    ISBN: 978-0-306-44812-6
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Wu Amino Acids in Nutrition and Health

    Amino acids in systems function and health
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-45330-5
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Wu Amino Acids in Nutrition and Health

    Amino acids in systems function and health
    1. Auflage 2020
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-45327-5
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Wu Amino Acids in Nutrition and Health

    Amino Acids in the Nutrition of Companion, Zoo and Farm Animals
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-54461-4
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Wu Amino Acids in Nutrition and Health

    Amino Acids in Gene Expression, Metabolic Regulation, and Exercising Performance
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-74179-2
    Medium: Buch
    213,99 € (inkl. MwSt.)
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    Wu Amino Acids in Nutrition and Health

    Amino Acids in the Nutrition of Companion, Zoo and Farm Animals
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-54464-5
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Wu Amino Acids in Nutrition and Health

    Amino Acids in Gene Expression, Metabolic Regulation, and Exercising Performance
    1. Auflage 2021
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-030-74182-2
    Medium: Buch
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    Mottram / Friedman Chemistry and Safety of Acrylamide in Food

    2005
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-387-23920-0
    Medium: Buch
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    Iwaya-Inoue / Uemura / Sakurai Survival Strategies in Extreme Cold and Desiccation

    Adaptation Mechanisms and Their Applications
    1. Auflage 2018
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-13-1243-4
    Medium: Buch
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    Mottram / Friedman Chemistry and Safety of Acrylamide in Food

    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2005
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-1-4419-3672-1
    Medium: Buch
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    Novotny / Boston / Green Mathematical Modeling in Nutrition and the Health Sciences

    2003
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-47881-9
    Medium: Buch
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    Heber / Kritchevsky Dietary Fats, Lipids, Hormones, and Tumorigenesis

    New Horizons in Basic Research
    1996. Auflage 1996
    Verlag: Springer Us
    ISBN: 978-0-306-45317-5
    Medium: Buch
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    Wu Nutrition and Metabolism of Dogs and Cats

    Erscheinungsjahr 2025
    Verlag: Springer Nature Switzerland
    ISBN: 978-3-031-54194-0
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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    Wu Nutrition and Metabolism of Dogs and Cats

    2024
    Verlag: Springer Nature Switzerland
    ISBN: 978-3-031-54191-9
    Medium: Buch
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    Jackson / Bullerman / DeVries Fumonisins in Food

    1996
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-45216-1
    Medium: Buch
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    Jacobs Diet and Cancer

    Molecular Mechanisms of Interactions
    1995
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-45067-9
    Medium: Buch
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    Jacobs Diet and Cancer

    Markers, Prevention, and Treatment
    1994
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-306-44723-5
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    DeVries / Jackson / Trucksess Mycotoxins and Food Safety

    2002
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-46780-6
    Medium: Buch
    160,49 € (inkl. MwSt.)
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    Manthey / Buslig Flavonoids in Cell Function

    2002
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-0-306-47254-1
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Manthey / Buslig Flavonoids in Cell Function

    1. Auflage. Softcover version of original hardcover Auflage 2002
    Verlag: Springer US
    ISBN: 978-1-4419-3383-6
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Misawa Carotenoids: Biosynthetic and Biofunctional Approaches

    2021. Auflage 2021
    Verlag: Springer Nature Singapore
    ISBN: 978-981-15-7359-0
    Medium: Buch
    171,19 € (inkl. MwSt.)
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