Duke | CRC Handbook of Nuts | Buch | 978-1-315-89203-0 | sack.de

Buch, Englisch, 361 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 667 g

Duke

CRC Handbook of Nuts


1. Auflage 2017
ISBN: 978-1-315-89203-0
Verlag: Taylor & Francis Ltd

Buch, Englisch, 361 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 667 g

ISBN: 978-1-315-89203-0
Verlag: Taylor & Francis Ltd


Over one hundred of the world's most important species of nuts are systematically accounted in this informative handbook. The text defines nuts and discusses their economic and nutritional value. For easy reference; there is an illustrated account of each nut by species, arranged alphabetically by scientific name. Each account includes the family name, several colloquial names, and paragraphs on uses, folk medicine, chemistry, germplasm, distribution, ecol-ogy, cultivation, harvesting, yields, energy, and biotic factors.

Chapters Describe:

- Uses

- Folk medicine

- Chemistry

- Germplasm

- Distribution

- Ecology

- Cultivation

- Harvesting

- Yields and economics

- Energy

- Biotic factors

Duke CRC Handbook of Nuts jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Acrocomia sclerocarpa - Virola surinamensis


Duke, James A.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.