Caplan | Food, Health and Identity | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 296 Seiten

Caplan Food, Health and Identity


Erscheinungsjahr 2013
ISBN: 978-1-134-73000-1
Verlag: CRC Press
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 296 Seiten

ISBN: 978-1-134-73000-1
Verlag: CRC Press
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



By addressing the issue of food and eating in Britain today this collection considers the ways in which food habits are changing and shows how social and personal identities and perceptions of health risk influence people's food choices.

The articles explore, among other issues:

• the family meal
• wedding cakes
• nostalgia and the invention of tradition
• the rise of vegetarianism
• the recent BSE crisis
• the `creolization' of British food eating out
• creation of individual identity through lifestyle.

The contributors include Hanna Bradby, Simon Charsley, Allison James, Anne Keane, Lydia Martens and Alan Warde.

Caplan Food, Health and Identity jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.