Cadenas / Packer | Hydrogen Peroxide and Cell Signaling, Part C | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band 528, 384 Seiten

Reihe: Methods in Enzymology

Cadenas / Packer Hydrogen Peroxide and Cell Signaling, Part C


1. Auflage 2013
ISBN: 978-0-12-405540-7
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, Band 528, 384 Seiten

Reihe: Methods in Enzymology

ISBN: 978-0-12-405540-7
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This new volume of Methods in Enzymology continues the legacy of this premier serial with quality chapters authored by leaders in the field. This is the third of three volumes on hydrogen peroxide and cell signaling, and includes chapters on such topics as the biological chemistry of hydrogen peroxide, reactive oxygen species in the activation of MAP kinases, and investigating the role of reactive oxygen species in regulating autophagy. - Continues the legacy of this premier serial with quality chapters authored by leaders in the field - Covers hydrogen peroxide and cell signaling - Contains chapters on such topics as the biological chemistry of hydrogen peroxide, reactive oxygen species in the activation of MAP kinases, and investigating the role of reactive oxygen species in regulating autophagy

Cadenas / Packer Hydrogen Peroxide and Cell Signaling, Part C jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.