Buch, Englisch, Band 2, 408 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 777 g
Reihe: Food Packaging Technology
Buch, Englisch, Band 2, 408 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 777 g
Reihe: Food Packaging Technology
ISBN: 978-0-471-18642-7
Verlag: Wiley
Verarbeitung, Konservierung, Transport und Vermarktung praktisch aller Arten von Lebensmitteln - in diesem
umfangreichen Band bleibt kaum eine Frage unbeantwortet! Neben den naturwissenschaftlichen und ingenieurtechnischen Aspekten wie Art und Form der Verpackungsmittel oder Probleme der Haltbarkeit von Produkten werden auch die neuesten einschlägigen Gesetze und Verordnungen der EU ausführlich diskutiert.
Zielgruppe
Lebensmittelindustrie
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Pharmazeutische Chemie, Medizinische Chemie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemische Labormethoden, Stöchiometrie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemometrik, Chemoinformatik
Weitere Infos & Material
Aus dem Inhalt:
Volume 1:
The Functions of Packaging/
Risks Associated with Potential Food Contamination Caused by Packaging/
The Container and Its Closure: Physical and Chemical Properties of Packaging Materials -
Recent Developments
Volume 2:
Packaging Procedures for Finished Foodstuffs/
Some Significant Examples of Sectors of the Foodstuffs Industry Where Packaging is Changing Fast/
Methodology and Economics
Partial table of contents:
PART V: PACKAGING PROCEDURES FOR FINISHED FOODSTUFFS.
Automatic Packaging Machines -
Packaging.
Ionizing Treatment and Packaging -
Preservation of Foodstuffs Packed in Flexible Packaging.
PART IV: SOME SIGNIFICANT EXAMPLES OF SECTORS OF THE FOODSTUFFS INDUSTRY WHERE PACKAGING IS RAPIDLY CHANGING.
Packaging of Milk Products.
Packaging for Vacuum Cooking.
PART VII: METHODOLOGY AND ECONOMICS.
Dimensional Coordination.
The Quality.
Price Ratio of Packaging and Its Effect on the Quality of the Final Product.
Index.