Britz / Robinson | Advanced Dairy Science and Technology | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 312 Seiten, E-Book

Britz / Robinson Advanced Dairy Science and Technology


1. Auflage 2008
ISBN: 978-0-470-69805-1
Verlag: John Wiley & Sons
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 312 Seiten, E-Book

ISBN: 978-0-470-69805-1
Verlag: John Wiley & Sons
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors.
Topics covered include: heat treatment, membrane processing, hygiene by design, application of HACCP, automation, safety and quality, modern laboratory practices and analysis, and environmental aspects.
This book is an essential purchase for all dairy technologists worldwide, whether in academic research and teaching, or within food companies.

Britz / Robinson Advanced Dairy Science and Technology jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


1. Thermal Processing of Milk.
Peter de Jong.
2. Applications of Membrane Separation.
Athanasios Goulas and Alistair S. Grandison.
.
3. Hygiene by Design.
J. Ferdie Mostert and Elna M. Buys.
.
4. Automation in the Dairy Industry.
Evaggelos Doxanakis.
.
5. Safety and Quality of Dairy Products.
Peter J. Jooste and Lucia E.C.M Anelich.
6. Modern Laboratory Practices - Analysis of Dairy Products.
Thomas Bintsis, Apostolos S. Angelidis and Lefki Psoni.
.
7. Dealing with Environmental Issues.
Trevor J. Britz, Corné Lamprecht and Gunnar O. Sigge


Dr Richard Robinson, UK
Professor Trevor Britz, University of Stellenbosch, South Africa



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.