Bouchard | The Making of the Nations and Cultures of the New World | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band 211, 448 Seiten

Reihe: Carleton Library Series

Bouchard The Making of the Nations and Cultures of the New World

An Essay in Comparative History

E-Book, Englisch, Band 211, 448 Seiten

Reihe: Carleton Library Series

ISBN: 978-0-7735-7452-6
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Between the sixteenth and nineteenth centuries the Americas, Australia, and New Zealand emerged as nations. Through conquest and violent appropriation, European immigrants settled these lands and developed a sense of belonging, powerfully expressed in identity, memory, and the belief in utopias. Many of these new nations succeeded in breaking their colonial links to achieve political and cultural emancipation.
Bouchard The Making of the Nations and Cultures of the New World jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Bouchard Gérard:
Gérard Bouchard is professor, human sciences, Université de Québec à Chicoutimi, and the author of numerous books, including Quelques arpents d'Amérique: population, économie, famille au Saguenay, 1838-1971, which won the 2000 Francois-Xavier Garneau MeGérard Bouchard is professor, human sciences, Université de Québec à Chicoutimi, and the author of numerous books, including Quelques arpents d'Amérique: population, économie, famille au Saguenay, 1838-1971, which won the 2000 Francois-Xavier Garneau Me


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.