Bonah / Cantor / Dörries | Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century | E-Book | sack.de
E-Book

Bonah / Cantor / Dörries Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century


1. Auflage 2015
ISBN: 978-1-317-32320-4
Verlag: CRC Press
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 272 Seiten

Reihe: Studies for the Society for the Social History of Medicine

ISBN: 978-1-317-32320-4
Verlag: CRC Press
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This collection of essays explores some of the complex relations between meat and health in the twentieth century. It highlights a complicated array of contradictory attitudes towards meat and human health. They show how meat came to be regarded as a central part of a modern healthy diet and trace critiques of meat-eating and the meat industry.

Bonah / Cantor / Dörries Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.