Boland / Singh / Thompson | Milk Proteins | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 622 Seiten

Reihe: Food Science and Technology

Boland / Singh / Thompson Milk Proteins

From Expression to Food
2. Auflage 2014
ISBN: 978-0-12-405175-1
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

From Expression to Food

E-Book, Englisch, 622 Seiten

Reihe: Food Science and Technology

ISBN: 978-0-12-405175-1
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Understanding of the interactions of milk proteins in complex food systems continues to progress, resulting in specialized milk-protein based applications in functional foods, and in protein ingredients for specific health applications. Milk Proteins is the first and only presentation of the entire dairy food chain - from the source to the nutritional aspects affecting the consumer. With focus on the molecular structures and interactions of milk proteins in various processing methods, Milk Proteins presents a comprehensive overview of the biology and chemistry of milk, as well as featuring the latest science and developments. Significant insight into the use of milk proteins from an industry viewpoint provides valuable application-based information. Those working with food and nutritional research and product development will find this book useful. - 20% new chapter content - full revision throughout - New chapters address: role of milk proteins in human health; aspects of digestion and absorption of milk proteins in the GIT; consumer demand and future trends in milk proteins; and world supply of proteins with a focus on dairy proteins - Internationally recognized authors and editors bring academic and industrial insights to this important topic

Boland / Singh / Thompson Milk Proteins jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.