Buch, Englisch, Band 9, 334 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 540 g
An Introduction for Chemists and Mathematicians
Buch, Englisch, Band 9, 334 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 540 g
Reihe: Springer Series on Chemical Sensors and Biosensors
ISBN: 978-94-007-3090-8
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Biochemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Chemie Physikalische Chemie Elektrochemie, Magnetochemie
- Naturwissenschaften Physik Angewandte Physik Biophysik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Angewandte Biologie Biophysik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Angewandte Biologie Biomathematik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie Biotechnologie: Mikrotechnologie, Nanobiotechnologie
Weitere Infos & Material
Analytical Modeling of Biosensors.- Biosensor Action.- Modeling Biosensors at Steady State and Internal Diffusion Limitations.- Modeling Biosensors at Steady State and External Diffusion Limitations.- Modeling Biosensors Utilizing Microbial Cells.- Modeling Nonstationary State of Biosensors.- Numerical Modeling of Biosensors.- Mono-Layer Mono-Enzyme Models of Biosensors.- One-Layer Multi-Enzyme Models of Biosensors.- Multi-Layer Models of Biosensors.- Modeling Biosensors of Complex Geometry.- Numerical Methods for Reaction-Diffusion Equations.- The Difference Schemes for the Diffusion Equation.- The Difference Schemes for the Reaction–Diffusion Equations.