Bansal | Hotel Facility Planning Hotel Facility Planning | Buch | 978-0-19-806463-3 | sack.de

Buch, Englisch, 416 Seiten, Format (B × H): 180 mm x 236 mm, Gewicht: 454 g

Bansal

Hotel Facility Planning Hotel Facility Planning


Erscheinungsjahr 2010
ISBN: 978-0-19-806463-3
Verlag: Oxford University Press

Buch, Englisch, 416 Seiten, Format (B × H): 180 mm x 236 mm, Gewicht: 454 g

ISBN: 978-0-19-806463-3
Verlag: Oxford University Press


Discusses the thumb rules of designing a hotel in an easy to understand tabular format.
Includes a lot of practical assignments, concept review questions and tables to make the understanding of the subject simpler.
Includes detailed illustrations on how to draw the models of network analysis - CPM, PERT.
Also includes a chapter on facilities for the physically challenged.

Beginning with the detailed classification, planning considerations and design of hotels, the book also introduces the kitchen layouts, equipment, safety requirements and stewarding layouts. Apart from the issues directly related to hotel facility planning, it also covers the topics of car parking, project management, energy conservation and planning for the physically challenged.
The book would be very useful to hotel management students and professionals in understanding the various operations related to hotel facility planning.

Bansal Hotel Facility Planning Hotel Facility Planning jetzt bestellen!

Zielgruppe


The primary readership will be students on Hotel Management courses


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1: Hotel Classification and Guidelines
2: Hotel Design and Thumb Rules
3: Restaurant Design
4: Kitchen Design
5: Specifications for Equipment, Ventilation and Kitchen Safety
6: Planning for Stores and Ancillary Areas
7: Project Management
8: Energy Conservation
9: Facilities for Physically Challenged
Index A: Case Studies
Index B: Model Question Papers



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.