Baker | Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 80, 192 Seiten

Reihe: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

Baker Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


1. Auflage 2021
ISBN: 978-0-323-85112-1
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 80, 192 Seiten

Reihe: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

ISBN: 978-0-323-85112-1
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry, Volume 80 highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters on a range of topics, including Vinyl Sulfone-Modified Carbohydrates: Michael Acceptors and 2p Partners for the Synthesis of Functionalized Sugars, Enantiomerically Pure Carbocycles and Heterocycles and a Biographical Memoire for Leslie Hough. - Features contributions from leading authorities and industry experts who specialize in carbohydrate chemistry, biochemistry and research - Integrates the industrial, analytical and technological aspects of biochemistry, organic chemistry and instrumentation methodology in the study of carbohydrates - Informs and updates on all the latest developments in the field

Baker Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.