Athenaeus | The Learned Banqueters, Volume VII | Buch | 978-0-674-99673-1 | sack.de

Buch, Englisch, Band 345, 416 Seiten, Format (B × H): 116 mm x 170 mm, Gewicht: 307 g

Reihe: Loeb Classical Library

Athenaeus

The Learned Banqueters, Volume VII

Books 13.594b-14
Erscheinungsjahr 2011
ISBN: 978-0-674-99673-1
Verlag: Harvard University Press

Books 13.594b-14

Buch, Englisch, Band 345, 416 Seiten, Format (B × H): 116 mm x 170 mm, Gewicht: 307 g

Reihe: Loeb Classical Library

ISBN: 978-0-674-99673-1
Verlag: Harvard University Press


Scholars at dinner. In The Learned Banqueters, Athenaeus describes a series of dinner parties at which the guests quote extensively from Greek literature. The work (which dates to the very end of the second century AD) is amusing reading and of extraordinary value as a treasury of quotations from works now lost. Athenaeus also preserves a wide range of information about different cuisines and foodstuffs; the music and entertainments that ornamented banquets; and the intellectual talk that was the heart of Greek conviviality. S. Douglas Olson has undertaken to produce a complete new edition of the work, replacing the previous seven-volume Loeb Athenaeus (published under the title Deipnosophists).

Athenaeus The Learned Banqueters, Volume VII jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Olson, S. Douglas
S. Douglas Olson is Distinguished McKnight University Professor of Classical and Near Eastern Studies at the University of Minnesota.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.