Buch, Englisch, Band 129, 284 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1320 g
Reihe: Ecological Studies
Herbivores as Sources and Sinks
Buch, Englisch, Band 129, 284 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1320 g
Reihe: Ecological Studies
ISBN: 978-3-540-61881-2
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltüberwachung, Umweltanalytik, Umweltinformatik
- Geowissenschaften Geologie Umweltgeologie, Geoökologie
- Geowissenschaften Geologie Limnologie (Süßwasser)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Biodiversität
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Meeres- und Süßwasserökologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Naturschutzbiologie, Biodiversität
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltschutz, Umwelterhaltung
Weitere Infos & Material
1 The Eutrophication Problem in Temperate Lakes: Practical Aspects and Theoretical Ramifications.- 2 The Biogeochemical Theatre — Phosphorus Cycling and Phosphorus Household in Lakes.- 3 Algae and Nutrients: Uptake and Utilization of Limiting Nutrients in Generalized Phytoplankton Species.- 4 Herbivores and Algae: Food Utilization, Growth and Reproduction in Generalist Filter Feeders.- 5 Nutrients, Algae and Herbivores — the Paradox of Enrichment Revisited.- 6 Approaching Planktonic Food Webs: Competition, Coexistence, and Chaos.- 7 Grazers as Sources and Sinks for Nutrients: Conclusions, Limitations, and Speculations.- 8 References.- A Appendices.