Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 84, 456 Seiten

Reihe: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


1. Auflage 2023
ISBN: 978-0-323-99257-2
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 84, 456 Seiten

Reihe: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

ISBN: 978-0-323-99257-2
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry, Volume 84 in this series, highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters written by an international board of authors. - Provides the authority and expertise of leading contributors from an international board of authors - Presents the latest release in Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry serials - Updated release includes the latest information in the field

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.