Thompson / Gillespie / Goslan | Disinfection By-products in Drinking Water | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 368 Seiten, Web PDF

Reihe: ISSN

Thompson / Gillespie / Goslan Disinfection By-products in Drinking Water

E-Book, Englisch, 368 Seiten, Web PDF

Reihe: ISSN

ISBN: 978-1-78262-271-0
Verlag: Royal Society of Chemistry
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Covering the latest developments in themes related to water disinfection by-products, this book brings the reader right up to date. Stemming from an international conference, contributions are from decision-makers, regulators and the relevant scientific community. Coverage includes emerging disinfection by-products, water treatment, water recycling, monitoring, regulation and health and toxicology aspects. It will be of interest to water companies, public health professionals, drinking water quality regulators, suppliers of laboratory and on-line monitoring equipment, analytical chemists, and academic and industry researchers working in the area of disinfection by-products.
Thompson / Gillespie / Goslan Disinfection By-products in Drinking Water jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Emerging disinfection by-products;

Water treatment including advanced treatment processes;

Water recycling;

Online and laboratory-based monitoring;

Health and toxicology aspects of DBPs;

DBP regulations and the future.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.