Sukhareva / Yakovlev / Legonkova | Polymers for Packaging and Containers in Food Industry | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 526 Seiten

Sukhareva / Yakovlev / Legonkova Polymers for Packaging and Containers in Food Industry


Erscheinungsjahr 2012
ISBN: 978-90-04-18820-4
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 526 Seiten

ISBN: 978-90-04-18820-4
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This book delineates the scientific principles of design and fabrication of packaging materials for food as well as methods for structural modification and other techniques. It describes the main practical properties and applications of polymer materials and highlights the analysis of all processes taking place during formations and destruction of polymer packaging materials. Methods such as electron microscopy, infrared microscopy and optical polarization were used to describe the behaviour of polymer materials and their composition.

Sukhareva / Yakovlev / Legonkova Polymers for Packaging and Containers in Food Industry jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.