Buch, Englisch, 307 Seiten, Format (B × H): 158 mm x 233 mm, Gewicht: 467 g
Buch, Englisch, 307 Seiten, Format (B × H): 158 mm x 233 mm, Gewicht: 467 g
ISBN: 978-0-85404-639-3
Verlag: RSC Publishing
Zielgruppe
Undergraduates in materials science, ceramics or inorganic chemistry, engineer or scientist seeking basic knowledge of the formation, properties and production of glass Chemistry/Food Science, general, Inorganic Chemistry, Materials Science, Ceramics, Glass, Composites, Natural Methods, Engineering, general
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Keramik- und Glastechnologie
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Technische Mechanik | Werkstoffkunde Materialwissenschaft: Keramik, Glas, Sonstige Werkstoffe
- Naturwissenschaften Chemie Anorganische Chemie
Weitere Infos & Material
Introduction; Principles of Glass Formation; Glass Melting; Immiscibility/Phase Separation; Structure of Glasses; Viscosity of Glassforming Melts; Density and Thermal Expansion; Transport Properties; Mechanical Properties; Optical Properties; Glass Technology; Bibliography; Subject Index.