Buch, Englisch, 284 Seiten, Print PDF, Format (B × H): 153 mm x 234 mm, Gewicht: 476 g
Buch, Englisch, 284 Seiten, Print PDF, Format (B × H): 153 mm x 234 mm, Gewicht: 476 g
ISBN: 978-0-85115-430-5
Verlag: Boydell & Brewer
The master cook who worked in the noble kitchens of the fourteenth and fifteenth centuries had to be both practical and knowledgeable. His apprenticeship acquainted him with a range of culinary skills and a wide repertoireof seasonal dishes, but he was also required to understand the inherent qualities of the foodstuffs he handled, as determined by contemporary medical theories, and to know the lean-day strictures of the Church. Research in original manuscript sources makes this a fascinating and authoritative study where little hard fact had previously existed.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Europäische Geschichte
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Geschichte einzelner Länder Europäische Länder
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Weltgeschichte