Buch, Englisch, 252 Seiten, Format (B × H): 159 mm x 241 mm, Gewicht: 421 g
Buch, Englisch, 252 Seiten, Format (B × H): 159 mm x 241 mm, Gewicht: 421 g
ISBN: 978-93-5152-421-2
Verlag: Jaypee Brothers Medical Publishers Pvt Ltd
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Public Health, Gesundheitsmanagement, Gesundheitsökonomie, Gesundheitspolitik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Endokrinologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Diabetologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Adipositas, Adipositastherapie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Präventivmedizin, Gesundheitsförderung, Medizinisches Screening
Weitere Infos & Material
Preface. Acknowledgments.Energy Requirements.Nutritional Assessment and Body Composition.Role of Nutrition and Lifestyle in Obesity and Diabetes
Goals of Nutritional Management in Obesity and Diabetes.Nutritional Management in the Obese.Nutrition in Type 1 Diabetic Children.Type 2 Diabetes Mellitus. Gestational Diabetes Mellitus.Nutrition in Complications of Diabetes.Complementary and Alternative Medicine Therapy for Obesity and Diabetes. Nutritive Value of Common Indian Cooked Foods.Carbohydrate Counting.Seven Day Menu with Recipes and Nutritive Value.Sample Exchange List.Energy Cost of Common Activities.Case Studies.Index.