Buch, Englisch, 234 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 523 g
Etiology and Prevention
Buch, Englisch, 234 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 523 g
ISBN: 978-1-4398-5032-9
Verlag: CRC Press
Zielgruppe
Academic and Professional Reference
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Endokrinologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Diabetologie
Weitere Infos & Material
Introduction. Dietary carbohydrates and type 2 diabetes. Dietary fatty acids in the etiology of type 2 diabetes. Proteins, amino acids, and type 2 diabetes. Micronutrients and type 2 diabetes. Dietary patterns and type 2 diabetes. Special topics: Artificially sweetened beverages and coffee. Summary and directions for future research. Index.