Through Lean, Green and Clean Concepts
Buch, Englisch, 372 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 610 g
ISBN: 978-981-16-1837-6
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Lower undergraduate
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Energie- & Versorgungswirtschaft
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltüberwachung, Umweltanalytik, Umweltinformatik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltwissenschaften
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Soziologie Allgemein
Weitere Infos & Material
1. Introduction.- 2. Lean, Green, and Clean Quality Concepts.- 3. Lean, Green, Clean Sciences and Technologies.- 4. Lean, Green, and Clean Quality Improvement Models.- 5. Lean, Green and Clean Quality Assessment Models.- 6. Green Statistics: Essence of Lean, Green and Clean Sciences.- 7. Achieving and Promoting Lean, Green and Clean Quality Objectives.- 8. Control, Monitoring, and Deployment of Lean, Green and Clean Activities.- 9. Lean, Green and Clean: Some Case Studies.- 10. Moving Towards Sustainable Quality Life.