Lal | Crop Improvement Utilizing Biotechnology | Buch | 978-1-315-89213-9 | sack.de

Buch, Englisch, 363 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 667 g

Lal

Crop Improvement Utilizing Biotechnology


1. Auflage 2017
ISBN: 978-1-315-89213-9
Verlag: Taylor & Francis Ltd

Buch, Englisch, 363 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 667 g

ISBN: 978-1-315-89213-9
Verlag: Taylor & Francis Ltd


This book discusses; somaclonal variation in crop improvement, the role of tissue culture in rapid clonal propagation and production of pathogen-free plant, protoplasts in crop improvement, cell selection and long-term high-frequency regeneration of cereals and legumes, agrobacteria-mediated gene transformation and vectors for gene cloning in plants, and plant frost injury and its management.

Lal Crop Improvement Utilizing Biotechnology jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Somaclonal Variation in Crop Improvement 2. Role of Tissue Culture in Rapid Clonal Propagation and Production of Pathogen-Free Plant 3. Protoplasts in Crop Improvement 4. Cell Selection and Long-Term High-Frequency Regeneration of Cereals and Legumes 5. Agrobacteria-Mediated Gene Transformation and Vectors for Gene Cloning in Clants 6. Plant rost Injury and its Management



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.