Buch, Englisch, 244 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 388 g
Reihe: Industrial Ecology
Buch, Englisch, 244 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 388 g
Reihe: Industrial Ecology
ISBN: 978-981-16-4762-8
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Produktionsmanagement, Qualitätskontrolle
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Betriebliches Energie- und Umweltmanagement
- Technische Wissenschaften Technik Allgemein Betriebswirtschaft für Ingenieure
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltwissenschaften
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Unternehmensorganisation, Corporate Responsibility Corporate Social Responsibility (CSR), Nachhaltiges Wirtschaften
Weitere Infos & Material
Chapter 1.Introduction to sustainable production and consumption systems.- Chapter 2. Post COVID-19 development of sustainable production and consumption systems.- Chapter 3.Evolution of practices in sustainable production.- Chapter 4. Applications of industrial Symbiosis.- Chapter 5.Life cycle thinking and analysis, and industrial ecology frameworks.- Chapter 6. Technological revolution in industrial ecology.- Chapter 7.Sustainable consumption trend in emerging economies.- Chapter 8.Sustainable production and developed countries.- Chapter 9.Innovative practices and advanced technologies application to balance triple bottom line.- Chapter 10.Future of sustainable production and consumption.