Buch, Englisch, 286 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 210 mm x 279 mm, Gewicht: 1084 g
Techniques and Tips
Buch, Englisch, 286 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 210 mm x 279 mm, Gewicht: 1084 g
ISBN: 978-3-662-50121-4
Verlag: Springer
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Chirurgie Abdominalchirurgie, Viszeralchirurgie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Chirurgie Minimalinvasive Chirurgie, Laserchirurgie, Laparoskopie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Chirurgie Gastrointestinale & Colorectale Chirurgie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Chirurgie Gefäßchirurgie
Weitere Infos & Material
General concepts.- Cholecystectomy.- Common Bile Duct Exploration and Bilioenteric Anastomoses.- Liver Surgery.- Esophageal Surgery.- Gastric Surgery.- Appendectomy.- Colorectal Procedures.- Small Bowel Obstruction.- Inguinal Hernia Repair.- Laparoscopic Incisional and Ventral Hernia Repair.- Splenectomy (Total and Partial) and Splenopancreatectomy.- Adrenalectomy.- Bariatric Surgery.- Single-Access Laparoscopic Surgery (SALS).- Advanced Laparoscopic Suturing Techniques.- Index.