Buch, Englisch, Band 4, 267 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1290 g
Reihe: Fish & Fisheries Series
An energetics approach
Buch, Englisch, Band 4, 267 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1290 g
Reihe: Fish & Fisheries Series
ISBN: 978-0-412-33710-9
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Neurobiologie, Verhaltensbiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Meeres- und Süßwasserökologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
Weitere Infos & Material
1 Introduction.- 2 Gonad formation.- 2.1 Seasonal changes of main constituents.- 2.2 Reproductive effort.- 3 Characteristics of fish reproductive products.- Energy content and composition of mature eggs.- 3.1 Egg size.- 3.2 Caloric value of egg dry matter.- 3.3 Egg composition.- 3.4 Methodological remarks.- 3.5 Concluding remarks.- Factors affecting fish offspring.- 3.6 Genetic factors.- 3.7 Nongenetic internal factors.- 3.8 Biotic external factors.- 3.9 Abiotic external factors.- 3.10 Effect of egg quality on fish offspring.- 4 Endogenous feeding period.- 4.1 Development.- 4.2 Yolk absorption.- 4.3 Body growth.- 4.4 Metabolism.- 4.5 Budgets of energy or matter.- 5 Mixed feeding period.- 5.1 General remarks.- 5.2 Critical periods in fish early life.- 6 Early exogenous feeding period.- 6.1 Development.- 6.2 Feeding.- 6.3 Body growth.- 6.4 Metabolism.- 6.5 Budgets of energy or matter.- 7 Feeding of fish larvae in aquaculture.- 7.1 Evaluation of effects.- 7.2 Live foods v. formulated diets.- References.- Species index.