Horton | Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 66, 338 Seiten

Reihe: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

Horton Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry


1. Auflage 2011
ISBN: 978-0-12-385519-0
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 66, 338 Seiten

Reihe: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

ISBN: 978-0-12-385519-0
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Since its inception in 1945, this serial has provided critical and integrating articles written by research specialists that bring together industrial, analytical and technological aspects of biochemistry, organic chemistry and instrumentation methodology in the study of carbohydrates. The articles provide a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry. - Features contributions from leading authorities and industry experts - Informs and updates on all the latest developments in the field

Horton Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.