Buch, Englisch, Band 59, 1053 Seiten, Format (B × H): 175 mm x 254 mm, Gewicht: 2037 g
Reihe: Basic Life Sciences
Synthesis, Properties, Significance
Buch, Englisch, Band 59, 1053 Seiten, Format (B × H): 175 mm x 254 mm, Gewicht: 2037 g
Reihe: Basic Life Sciences
ISBN: 978-0-306-44252-0
Verlag: Springer Us
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltmanagement, Umweltökonomie
- Naturwissenschaften Chemie Physikalische Chemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenphysiologie, Photosynthese
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
Weitere Infos & Material
Introduction: Reflections on the Chemistry and Affinities of the Major Commercial Tannins in the Context of their Industrial Use; D.G. Roux. Biogenesis and Synthesis: Enzymes in the Biosynthesis of Hydrolyzable Tannins; G.G. Gross. Biosynthesis of Flavenoids; G. Hrazdina. Chemical Properties: Gallic Acid at its Metabolites; E. Haslam. Chinquapinic Acid; M. Adamczeski, et al. Biological Significance: Plant Phenolics as Expressions of Biological Diversity; O.R. Gottlieb. Pharmacologically Active Tannins Isolated from Medicinal Plants; T. Okuda, et al. Commercial Significance: Flavor, Color, and Stability in Fruit Products; A.G.H. Lea. Tannins and the Qualities of Wines; V.L. Singleton. Conclusions: Concluding Remarks; P.E. Laks, R.W. Hemmingway. 54 additional articles. Index.