E-Book, Englisch, 536 Seiten, eBook
Hartel / von Elbe / Hofberger Confectionery Science and Technology
1. Auflage 2018
ISBN: 978-3-319-61742-8
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
E-Book, Englisch, 536 Seiten, eBook
ISBN: 978-3-319-61742-8
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Weitere Infos & Material
Preface.- 1.Chemistry of bulk sweeteners.- 2.Physico-chemical properties of sweeteners in confections.- 3.Water.- 4.Fats, oils and emulsifiers.- 5.Starch, proteins and gums.- 6.Other ingredients.- 7. Compressed tablets and lozenges.- 8.Hard candy.- 9.Fondants and creams.- 10.Caramels, fudge, toffee.- 11.Marshmallow, nougat and chews.- 12.Jelly and gummy candies.- 13. Sugar and sugar-free panned confections.- 14.Chewing and bubble gum.- 15.Chocolate.- 16.Compound coatings.- 17.Chocolate panning.- 18.Glossary.- Index.