Buch, Englisch, 459 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 7022 g
ISBN: 978-94-017-8492-4
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
Weitere Infos & Material
Preface.- Section I.- 1. The Genus Chenopodium – A Potential Food Source.- 2. Thin Cell Layer Technology in Micropropagation of Jatropha curcas L.- 3. New Achievements in Panax vietnamensis Research.- Section II.- 4. Molecular Biology and Physiology of the Resurrection Glacial Relic Haberlea rhodopensis.- 5. Cell Morphometry as Predictor of Protein Legume In Vitro Growth.- 6. Application of TILLING for Orphan Crop Improvement.- Section III.- 7. Neglected Oil Crop Biotechnology.- 8. Prospects for Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Improvement through Biotechnology.- 9. Biotechnology of Eruca sativa Mill.- 10. Biotechnology of Stylosanthes.- 11. Biotechnology of Miscanthus.- Section IV.- 12. Tissue Culture and Genetic Transformation of Safflower (Carthamus tinctorius L.).- 13. Plant Regeneration and Genetic Transformation in Jatropha.- 14. Genetic Transformation of Bael (Aegle marmelos Corr.).- 15. Genetic Transformation of Taro.- 16. Bioprospecting and Genetic Engineering of MangroveGenes to Enhance Salinity Tolerance in Crop Plants.- Index.