Dopson / Hayes | Study Guide to Accompany Food and Beverage Cost Control, 5e | Buch | 978-0-470-25139-3 | sack.de

Buch, Englisch, 216 Seiten, CDROM, 004, Format (B × H): 213 mm x 272 mm, Gewicht: 454 g

Dopson / Hayes

Study Guide to Accompany Food and Beverage Cost Control, 5e

Buch, Englisch, 216 Seiten, CDROM, 004, Format (B × H): 213 mm x 272 mm, Gewicht: 454 g

ISBN: 978-0-470-25139-3
Verlag: PAPERBACKSHOP UK IMPORT


Foodservice managers need a firm understanding and mastery of the principles of cost control in order to run a successful operation. With Food and Beverage Cost Control, Fifth Edition, Dopson and Hayes have created a comprehensive resource for both students and managers. Written in a user-friendly style, this text provides the necessary foundation in accounting, marketing, and legal issues, as well as foodservice, production, and sanitation. It also offers practical pedagogical tools, including chapter overviews, outlines, highlights, feature boxes, problems, Web links, technology tools, and key terms and concepts.
Dopson / Hayes Study Guide to Accompany Food and Beverage Cost Control, 5e jetzt bestellen!
Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.