Davies / Parrott | Free Radicals in Organic Synthesis | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band 7, 172 Seiten, eBook

Reihe: Reactivity and Structure: Concepts in Organic Chemistry

Davies / Parrott Free Radicals in Organic Synthesis


1978
ISBN: 978-3-642-66922-4
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, Band 7, 172 Seiten, eBook

Reihe: Reactivity and Structure: Concepts in Organic Chemistry

ISBN: 978-3-642-66922-4
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Davies / Parrott Free Radicals in Organic Synthesis jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


1. Free Radical Reactions.- 1.1 Introductory Survey.- 1.2 Formation of Radicals.- 1.3 Radical-Radical Reactions.- 1.4 Addition Reactions.- 1.5 Substitution.- 1.6 Fragmentation.- 1.7 Rearrangement.- 1.8 Oxidation.- References.- 2. Alkanes and Alkenes.- References.- 3. Aromatic, Heteroaromatic, and Fluoroaromatic Compounds.- References.- 4. Halogen Compounds.- References.- 5. Alcohols.- References.- 6. Ethers, Peroxides, and Hydroperoxides.- References.- 7. Aldehydes and Ketones.- References.- 8. Carboxylic Acids and Their Derivatives.- References.- 9. Nitrogen-containing Compounds.- References.- 10. Sulfur-containing Compounds.- References.- 11. Organometallic Compounds.- References.- 12. Stable Free Radicals.- References.- 13. Naturally Occurring and Related Compounds.- References.- Author Index.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.