Brisson | Lipids in Human Nutrition | Buch | 978-94-015-7214-9 | sack.de

Buch, Englisch, 175 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 287 g

Brisson

Lipids in Human Nutrition

An Appraisal of Some Dietary Concepts
Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 1981
ISBN: 978-94-015-7214-9
Verlag: Springer Netherlands

An Appraisal of Some Dietary Concepts

Buch, Englisch, 175 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 287 g

ISBN: 978-94-015-7214-9
Verlag: Springer Netherlands


Throughout its history, medicine has benefited from scientific discov­ eries made in complementary fields such as chemistry, physics and biology. Thus, in the middle of the last century, the works of Pasteur, a chemist and biologist, by revealing the world of micro-organisms, bacteria and viruses, made it possible to control a considerable number of often fatal diseases. Guided by the work of this inspired biologist, the English surgeon, Sir Joseph Lister, developed aseptic techniques which have rendered possible the spectacular achievements of modern surgery. It is largely due to such advances that the life-expectancy of man, 50 years at the turn of the century (1900), approaches 75 years in 1981. Even today, however, in spite of this, two groups of ailments, arter­ iosclerosis and cancer, are responsible for 70 per cent of human deaths both in Canada and in the United States of America. The former is a degenerative process of the arterial system, the latter an uncontrolled and destructive cellular proliferation. Although several predisposing factors are known, the essential cause of these conditions is wholly unknown. As long as this ignorance of the etiology persists, all forms of therapy can be no more than palliative.

Brisson Lipids in Human Nutrition jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.