Amendola / Rees | Understanding Baking | Buch | 978-0-471-40546-7 | sack.de

Buch, Englisch, 288 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 239 mm, Gewicht: 499 g

Amendola / Rees

Understanding Baking

The Art and Science of Baking

Buch, Englisch, 288 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 239 mm, Gewicht: 499 g

ISBN: 978-0-471-40546-7
Verlag: Wiley


Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking and pastry. The new edition of this invalu-able reference provides this information in a concise and accessible way, guided throughout by contemporary baking and pastry research and practice.
Amendola / Rees Understanding Baking jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Acknowledgments v

Preface vii

CHAPTER 1 Wheat and Grain Flours 1

CHAPTER 2 Yeast and Chemical Leaveners 33

CHAPTER 3 Sugar and Other Sweeteners 47

CHAPTER 4 Eggs 65

CHAPTER 5 Fats and Oils 77

CHAPTER 6 Milk and Dairy Products 89

CHAPTER 7 Thickeners: Starches, Gelatin, and Gums 101

CHAPTER 8 Chocolate 113

CHAPTER 9 Water 129

CHAPTER 10 Salt 135

CHAPTER 11 The Physics of Heat 141

CHAPTER 12 Bread and Other Yeast-Risen Products 151

CHAPTER 13 Laminates 175

CHAPTER 14 Cake Baking 187

CHAPTER 15 Egg Cookery: Custards, Souffles, Meringues, Buttercream, and Pate a Choux 207

CHAPTER 16 Pies and Tarts 223

CHAPTER 17 Cookies 237

CHAPTER 18 Sugar Syrups and Candymaking 247

Appendix 259

High-Altitude Baking 259

Metric Conversions and Other Helpful Information 260

Weight-Volume Equivalents for Common Ingredients 262

Bibliography 267

Index 273


Nicole Rees-Smith is a professional pastry chef, recipe developer, and food journalist for Chocolatier and Pastry Art Design magazines.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.