Acheson / McEntire / Thorpe | Foodborne Illness: Latest Threats and Emerging Issues, an Issue of Infectious Disease Clinics | Buch | 978-0-323-18858-6 | sack.de

Buch, Englisch, Format (B × H): 159 mm x 238 mm, Gewicht: 620 g

Acheson / McEntire / Thorpe

Foodborne Illness: Latest Threats and Emerging Issues, an Issue of Infectious Disease Clinics

Volume 27-3
Erscheinungsjahr 2013
ISBN: 978-0-323-18858-6
Verlag: Elsevier Health Sciences

Volume 27-3

Buch, Englisch, Format (B × H): 159 mm x 238 mm, Gewicht: 620 g

ISBN: 978-0-323-18858-6
Verlag: Elsevier Health Sciences


Food Borne Illness is a common, costly, yet preventable public health problem. This issue of the Infectious Disease Clinics covers the most common food borne pathogens, along with articles that include indentifying, diagnosing, and treating food borne illness. The issue also covers food borne illness in special populations, as well as long term complications associated with food borne illness.

Acheson / McEntire / Thorpe Foodborne Illness: Latest Threats and Emerging Issues, an Issue of Infectious Disease Clinics jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.